Termosflaska: Sälj termos med klassen, laget & föreningen - Elore Essentials
bpa-fri

Miljövänliga flaskor så att fler kan skippa engångsmuggen

Svenskar använder upp mot 1 miljard engångsmuggar varje år enligt ”Håll Sverige rent”. Genom att sälja vår termosflaska kan ni bidra till att reducera klimatavtrycket, samtidigt som ni får in pengar till klass- eller föreningskassan.

baksidan av återanvändbart kaffefilter återanvändbart kaffefilter

Sälj ”klimatrevolutionen” samtidigt som ni tjänar pengar

Minska konsumtionen av kaffefilter med våra återanvändbara kaffefilter. Ett mer hållbart val som spar både tid och pengar. 

Det återanvändbara kaffefiltret

Det är de små valen i vardagen som gör skillnad. Att minska konsumtionen av engångsartiklar är just ett sådant val. Det spar tid, pengar och miljöresurser.

Genom att sälja våra återanvändbara kaffefilter får ni inte bara pengar till klass- och föreningskassan utan ökar medvetenheten kring hållbarhet. Så att fler har möjlighet att göra bra val.

återanvändbara sugrör

Undvik plast. Gör en islatte med vår återanvändbara sugrör istället! 

Tillsammans kan vi se till att minska användningen av engångssugrör i plast. 

Sugrören står för ett hållbart kalastänk

Att vi konsumerar engångsartiklar så fort det vankas kalas är ingen nyhet. Men det är något ni kan vara med oss att ändra på. Genom att sälja våra hållbara sugrör bidrar ni till att fler minskar konsumtionen av plast och gör ett hållbart val. Bra för er klass- och föreningskassa, bra för miljön!

Glöm plast- och aluminiumfolie!

Använd dessa återanvändbara bivaxdukar istället.

Bivaxdukar

Bivaxdukar är det nya sättet att packa mat på ett mer miljövänligt och smidigt sätt. De är återanvändbara i upp till ett år och lätta att rengöra med kallt vatten och en droppe diskmedel.

Bivaxdukarna är perfekt att använda till att förpacka frukt, grönsaker, bröd, ost och mycket mer. Maten håller sig fräsch längre på grund av bivaxets antibakteriella egenskaper.

Kaffeglas

Med sina dubbla väggar i värmebeständigt borosilikatglas så slipper du känna hettan som annars uppstår vid en nybryggd kopp kaffe. Rymmer 350 ml och glasen fungerar lika bra till té eller andra drycker också.

Kom igång med vårt säljpaket

Säljpaketet innehåller allt ni behöver för en försäljning och är kostnadsfritt att beställa.