Sälja med hockeylaget? Öka ishockeyklubbens kassa - Elore Essentials

Tjäna pengar till ishockeylaget & ishockeyklubben

tjäna pengar ishockeyklubben

Ishockey är en dyr sport

Ishockey är en speciellt dyr sport att utöva, vilket gör att många undrar hur man kan tjäna pengar till ishockeylaget.

Det finns uppenbara kostnader många känner till som till exempel skridskor, hjälm och annan utrustning som behövs för att spela ishockey.

Men det finns även andra kostnader som många inte tänker på, som till exempel hur dyrt det kan vara med istider, hur många klubbor som går åt per säsong, och hur mycket det kostar att åka på turneringar.

Ofta behöver man betala ur egen ficka

Det är bara i väldigt få fall ishockeyklubben kan stå för utgifter så som nya ishockeyklubbor. För att detta ska ske måste du spela på en hög nivå i en stor klubb, och det är det inte många som gör. I de flesta fall måste man hitta andra sätt att tjäna pengar till ishockeylaget.

Hur ni kan tjäna pengar till ishockeylaget

Det är många klubbar som undrar över hur de kan samla in pengar till ishockeylaget, och då finns det många olika alternativ att fundera över.

Många är trötta på att tjäna pengar till ishockeylaget genom att sälja samma saker som alla andra i kvarteret, såsom strumpor och salami. Vilket gör det helt förståeligt när klubben istället vänder sig till föräldrar för att få hjälp med pengar till utrustningen, lägret eller turneringen.

Kaffeprodukter – ett lönsamt alternativ för att tjäna pengar till ishockeylaget

Ett lättare alternativ är att istället sälja kaffe för att tjäna pengar till ishockeylaget. Det som gör det så smidigt med just kaffe är att så många som 4 av 5 hushåll redan köper kaffe regelbundet i Sverige.

Det är därför en lättsåld produkt som har gett massvis med skolklasser, idrottsklasser och föreningar möjligheten att resa, delta i turneringar och lära sig nya saker tillsammans.

Hur mycket pengar ni kan tjäna till ishockeylaget med Kaffekassan

Det bästa är att Kaffekassan är ett av de företag på marknaden som ger er mest vinst per sålt paket – ditt ishockeylag kan tjäna upp till 67 kronor per sålt paket.

För att ge er ett exempel: Om ni är 25 personer som säljer 12 paket delikatesskaffe var får ni 16 000 kronor i vinst. Det är pengar ni kan använda för att åka på den där turneringen eller det där lägret ni vill till.

Låter grymt! Hur kommer jag igång?

Vill du tjäna pengar till ishockeylaget? Klicka på den här länken.

Tjäna i snitt 8973 kr på en enda försäljning (under 3 veckor eller mindre)

Skriv in e-postadress nedan så lovar vi att skicka ut mer information.